Nisula Update

Nisula Update pitää hakkuukoneesi tuottavana. Koneen suorituskyky laskee hiljalleen koko koneen elinkaaren ajan, jos siihen ei puututa. Itse et sitä välttämättä huomaa, koska istut koneessa päivittäin, mutta testikuskimme kertovat sinulle koneen tilan. Tarjoamme uuden N5 hakkuukoneen ostajalle kolme Nisula Update -käyntiä veloituksetta.

Koneen suorituskyky laskee hiljalleen koko koneen elinkaaren ajan, jos siihen ei puututa. Itse et sitä välttämättä huomaa, koska istut koneessa päivittäin, mutta testikuskimme kertovat sinulle koneen tilan.

Nisula - Huoltopalvelu

Nisula – huoltopalvelu tarjoaa sinulle henkilökohtaisen kontaktin suoraan tehtaalle, jos on jotain kysyttävää. Ratkaisemme asiat nopeasti rautaisella ammattitaidolla, jotta työt pääsevät jatkuvaan mahdollisimman nopeasti. Seisokit ovat kustannuksia – vältetään niitä yhdessä.

Tarvittaessa tehtaan huolto on valmiina lähtemään luoksesi asiaa ratkaisemaan.

Nisula varaosapalvelut

Nisula hakkuukoneet ja muut Nisula tuotteet ovat tehty laadukkaista komponenteista, jotta varaosatarve olisi mahdollisimman vähäinen.

Meillä komponenttivalinnan kriteerinä ovat luotettavuus sekä komponentin ominaisuudet, ei halvin ostohinta.

Joskus varaosia kuitenkin tarvitset – se on varma. Soittamalla Nisulan varaosanumeroon, saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Pyritään yhdessä siihen, että työt jatkuvat metsässä mahdollisimman nopeasti.

Asennuspalvelut ja koulutus

Sen minkä myymme, tarvittaessa myös asennamme. On tärkeää, että ostamasi Nisula -tuote toimii koneessasi niin kuin sen pitää. Asennuksella on suuri merkitys työn tehokkuuteen ja käyttövarmuuteen. Se tulee tehdä huolella.

Asennus alkaa peruskoneen valmiuksien kartoituksella ja toiveitasi kuunnellen. Tästä muodostuu kokonaisuus, jonka mukaan asennus suoritetaan. Jokaisen asennuksen jälkeen kone koeajetaan ennen luovutusta.

Ilman koulutusta tuotteesta on vaikea saada sen kaikkia hyötyjä irti. Jokaiselle asiakkaalle annamme lähtötason mukaisen käyttökoulutuksen.

Jollekin saattaa olla kyseessä ensimmäinen hakkuupää, jollekin kymmenes – koulutuksen tarve on erilainen. Kutsumme asiakkaan tehtaalle katsomaan asennuksen lopputuloksen ja annamme samalla käyttökoulutusta. Tarvittaessa tulemme vielä käymään paikanpäällä 1-2

Rahoituspalvelu

Nisula-tuote on turvallinen investointi, joka tarvitsee alansa parhaan kumppanin myös rahoituspalveluihin. Nisula on räätälöinyt Sinulle sopivat ja joustavat rahoitusvaihtoehdot, jossa Nisula-tuote toimii rahoituksen pääsääntöisenä vakuutena.