Meidän kanssa et ole yksin.

Perheyhtiön nopea ja joustava päätöksenteko jättää yhteistyöstä turhat kankeudet ja byrokratiat pois.

Nisula - Huoltopalvelu

Nisula – huoltopalvelu tarjoaa sinulle henkil√∂kohtaisen kontaktin suoraan tehtaalle, jos on jotain kysytt√§v√§√§. Ratkaisemme asiat nopeasti rautaisella ammattitaidolla, jotta ty√∂t p√§√§sev√§t jatkuvaan mahdollisimman nopeasti. Seisokit ovat kustannuksia ‚Äď v√§ltet√§√§n niit√§ yhdess√§.

Tarvittaessa tehtaan huolto on valmiina lähtemään luoksesi asiaa ratkaisemaan.

Nisula varaosapalvelut

Nisula hakkuukoneet ja muut Nisula tuotteet ovat tehty laadukkaista komponenteista, jotta varaosatarve olisi mahdollisimman vähäinen.

Meillä komponenttivalinnan kriteerinä ovat luotettavuus sekä komponentin ominaisuudet, ei halvin ostohinta.

Joskus varaosia kuitenkin tarvitset ‚Äď se on varma. Soittamalla Nisulan varaosanumeroon, saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Pyrit√§√§n yhdess√§ siihen, ett√§ ty√∂t jatkuvat mets√§ss√§ mahdollisimman nopeasti.

Asennuspalvelut ja koulutus

Sen minkä myymme, tarvittaessa myös asennamme. On tärkeää, että ostamasi Nisula -tuote toimii koneessasi niin kuin sen pitää. Asennuksella on suuri merkitys työn tehokkuuteen ja käyttövarmuuteen. Se tulee tehdä huolella.

Asennus alkaa peruskoneen valmiuksien kartoituksella ja toiveitasi kuunnellen. Tästä muodostuu kokonaisuus, jonka mukaan asennus suoritetaan. Jokaisen asennuksen jälkeen kone koeajetaan ennen luovutusta.

Ilman koulutusta tuotteesta on vaikea saada sen kaikkia hyötyjä irti. Jokaiselle asiakkaalle annamme lähtötason mukaisen käyttökoulutuksen.

Jollekin saattaa olla kyseess√§ ensimm√§inen hakkuup√§√§, jollekin kymmenes ‚Äď koulutuksen tarve on erilainen. Kutsumme asiakkaan tehtaalle katsomaan asennuksen lopputuloksen ja annamme samalla k√§ytt√∂koulutusta. Tarvittaessa tulemme viel√§ k√§ym√§√§n paikan p√§√§ll√§ antamaan kertaavan koulutuksen.

Rahoituspalvelu

Nisula-tuote on turvallinen investointi, joka tarvitsee alansa parhaan kumppanin myös rahoituspalveluihin. Nisula on räätälöinyt Sinulle sopivat ja joustavat rahoitusvaihtoehdot, jossa Nisula-tuote toimii rahoituksen pääsääntöisenä vakuutena.