Energiakourat

Atlantic Tree Solutions

" Olemme käyttäneet 205E-Energiakouraa useamman kuukauden. Toimintaamme on tullut huomattavasti tehokkuutta kouran ansiosta.

Traktorin metsävarustelu

Forssassa panostetaan kaupunki­ympäristöön metsässäkin

Forssan kaupunki hankki uuden Valtran N174 Activen varustettuna Palfinger-Epsilon C60F86-kuormaajalla, jolla ulottuvuutta on 8,8 metriä. Kone varusteltiin kolmella eri Nisulan kouratyypillä. 425C-hakkuupää on varustettu kuormausleuoilla ja samalla kaupalla hankittiin 285E+ keräävä energiakoura taimikoiden ja puistometsien hoitoon. Myös maaleuoilla varustettu Nisulan uusi G22 -puutavakoura oli hankinnassa mukana.

Kaivinkoneen metsävarustelu

Brasilialaiset urakoitsijat luottavat Nisula -laatuun

Suurin osa Brasilian kaupallisista mäntypuuvaroista on maan eteläisillä alueilla, erityisesti Paranán ja Santa Catarinan osavaltioissa. Tältä alueelta löytyvät myös suuret sellun ja paperin valmistajat, jotka käyttävät suuren osan alueelta hakatusta kuitupuusta. Itsenäisille tuottajille on tärkeää saada tuloja metsän hyödyntämisen ensimmäisestä vaiheesta lähtien.

Ajokoneen metsävarustelu

Harvennussavotta haltuun kerta-ajolla

Mikko ja Matti Vikström Oy tekee harvennusta pääosin Metsähallitukselle Pudasjärven alueella. Kahden keveän, kymmenen tonnin painoluokassa olevan ajokoneen nosturin päähän valittiin jo 17 vuotta sitten yhdistelmäkoura. Kokemus on osoittanut valinnan osuneen nappiin, sillä pääasiallisesti pehmeillä mailla tehtävä savotointi ei kestä useita ajokertoja.