Nisula -liikeratakuormaimet

Teho-painosuhteeltaan optimaaliset harvennuksille

Ultralujista teräksistä valmistetut Nisula -liikeratakuormaimet (P99 ja P99T) on suunniteltu harvennushakkuille. Niiden teho-paino suhde on erinomainen. Korkealaatuiset materiaalit ja tarkkaan valitut komponentit takaavat korkean käyttöasteen. Puomiston oikeaoppiset liikeradat sekä tarkkaan harkittu mitoitus takaavat oikean työskentelykorkeuden hakkuupäälle. Nisula liikeratakuormainten mallisto pitää sisällään kolme eri mallia.

Liikeratakuormaimet hakkuukoneisiin

Ultralujista teräksistä valmistetut Nisula -liikeratakuormaimet (P99 ja P99T) on suunniteltu harvennushakkuille. Niiden teho-paino suhde on erinomainen. Korkealaatuiset materiaalit ja tarkkaan valitut komponentit takaavat korkean käyttöasteen. Puomiston oikeaoppiset liikeradat sekä tarkkaan harkittu mitoitus takaavat oikean työskentelykorkeuden hakkuupäälle. Nisula liikeratakuormainten mallisto pitää sisällään kaksi eri mallia. Kummassakin kuormainmallissa on vakiona Nisulan 2-suuntainen jarruriipuke. Tarjolla on jatkeeton 10m ulottuvuudella oleva kuormain sekä hydraulisella jatkeella varustettu malli, jonka ulottuvuus on 10,3 m. Nisula liikeratakuormaimiin tarjoamme venttiilipöydäksi Parker L90:stä. Tarkkaan mitoitetut karat yhdessä tarkan nosturinohjauksen kanssa tekevät nosturin käytöstä miellyttävää. Jokainen liike on erikseen säädettävissä mittalaitteen näytön kautta. Lisäksi NCC ohjausjärjestelmä pitää sisällään nopean potikkasäädön, jolla koko kuormaimen liikenopeutta on tarvittaessa helppo skaalata välillä 50-100%.

Liikeratakuormaimet traktoreihin

Traktoriin soveltuvat Nisula -liikeratakuormaimet valmistaa ruotsalainen FTG Cranes AB (Mowi). Mallisto pitää sisällään kaksi eri mallia. Kummassakin kuormainmallissa on vakiona Nisulan 2-suuntainen jarruriipuke. Tarjolla on jatkeeton 6m ulottuvuudella oleva kuormain sekä hydraulisella jatkeella varustettu malli, jonka ulottuvuus on 7 m. Venttiilipöytänä on sähköisesti esiohjattu Hydrocontrol EX38. Tarkkaan mitoitetut karat yhdessä tarkan nosturinohjauksen kanssa tekevät nosturin käytöstä miellyttävää. Jokainen liike on erikseen säädettävissä mittalaitteen näytön kautta. Lisäksi NCC ohjausjärjestelmä pitää sisällään nopean potikkasäädön, jolla koko kuormaimen liikenopeutta on tarvittaessa helppo skaalata välillä 50-100%.

Epsilon kuormaimet

LAATUA ARVOSTAVILLE Nisula tarjoaa laadukkaat Epsilon-Palfinger kuormaajat traktoreiden tuppisovitteille, ajokoneisiin, hakkuukoneisiin, hakkureihin ja mihin ikinä nosturia tarvitsetkaan. Monipuolisesta mallistosta löydät sopivan kuormaimen jokaiseen peruskoneeseen ja jokaiseen työhön. Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta kuormaimien paino suhteessa tehoon on erinomainen. Palfinger tehtaat investoivat jatkuvasti uuteen tuotantoteknologiaan, jotta teknologinen johtajuus on jatkuvaa. Epsilon ostaa noin 80% osista Palfingerin omistamilta tehtailta. Hitsauksen laatu ja luotettavuus taataan jatkuvalla laatuauditoinnilla ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Palfingerin laatu perustuu suurlujuusteräksestä valmistettuihin, kestävästi pinnoitettuihin rakenteisiin. Teräksien käsittelyyn Palfingerilla on modernit leikkauskoneet ja hitsausteknologia. Automatisoitujen tuotantomenetelmien ansiosta suurlujuusterästä voidaan muokata tarkasti.

Kaivinkoneen jatkopuomit

Nisulan SB ja XB -puomistoratkaisuilla pystyt varustelemaan kaivinkoneen sujuvasti hakkuukäyttöön. Kiinnityspiste ja lisäletkutukset ovat suunniteltu niin, että siirtyminen metsänparannustöistä hakkuutyöhön ja päinvastoin sujuvat helposti. XB-mallit ovat varustettu hydraulisella jatkeella.