Nisula P30

Nisula P30 pystytolppainen liikeratakuormain on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 325H -hakkuupään kanssa. Nosturin paino ja ulottuvuus ovat sopivassa suhteessa Valtra A-sarjan ominaisuuksiin. Liikeratakuormain tekee hakkuutyöstä sekä kuormaamisesta sujuvaa, energiaa säästäen.

Asiakasedut, Nisula P30

• Ominaisuuksiltaan erinomainen kuormainmalli hakkuukäyttöön
• Huolella suunniteltu motoletkutus on hyvin suojattu puomiston päälle
• Vakiona kouranvaihtovalmius – siirtyminen hakkuutyöstä puutavaran ajoon sujuu nopeasti
• 2-suuntainen jarruriipuke tekee työnteosta tarkempaa – enemmän tehokkuutta, parempi korjuujälki

Tekniset tiedot

Nostomomentti (brutto), kNm 31
Maksimi ulottuvuus, m 6,0
Kääntövoima (netto), kNm 8,5
Kuivapaino, kg 540

yksityiskohtia, jotka tekevät nosturin valinnasta helppoa

1

Venttiilipöytä on sijoitettu traktoriasennuksissa pääpuomiin, jolloin letkutuksesta saadaan toimiva. Venttiilipöydän sijoittelu parantaa myös näkyvyyttä taakse.

2

Lukittavat pikaliittimet suojakannen alla tekevät hakkuupään ja motoletkutuksen irrotuksesta helppoa. Motoletkut kulkevat puomiston päällä, jossa ne ovat parhaiten suojassa.

3

Nisulan 2-suuntainen jarruriipuke lisää kuormaimen ulottuvuutta 20 cm. Lähes huoltovapaassa riipukkeessa jarruvoima on helposti säädettävissä.

4

Kouranvaihto sujuu helposti adapterilaipasta.

5

Nosturin liikekohtaiset säädöt tehdään asennusvaiheessa. Jos kone varustettu hakkuupäällä ja NCU3 ohjausjärjestelmällä, voidaan kaikki nosturin säädöt suorittaa myös mittalaitteen näytön kautta. Nosturin nopeuden pikasäätö mahdollistaa koko kuormaimen nopeuden muuttamisen välillä 50-100%.