Epsilon C60F86

Maksimaalista voimaa traktorin takasilta-asennukseen tuo C60F86. Lyhyt pääpuomi (2950 mm) tekee kuormaimen käytöstä sujuvaa myös ahtaimmissa paikoissa. Kuormaimen teho-painosuhde on erinomainen.

Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta C60F86 painaa vain 1170kg, mutta nostovoima 8 metristä on huimat 720 kg.

Ominaisuuksien ansiosta C60 soveltuu ympärivuotiseen ammattikäyttöön. C60F86 kuormaaja soveltuu erinomaisesti myös hakkuukäyttöön yhdessä Nisula 425H tai 425C hakkuupään kanssa.

Kuormaimen ulottuvuus Nisulan 2-suuntaisen jarruriipukkeen kanssa on 8,8m. Tämän kuormaimen nostovoimat riittävät myös hyvin hakkurin syöttöön tai terminaalikäyttöön pienemmille sahoille.

Nisula NCC kuormaimen ohjausjärjestelmä tekee työn teosta tehokasta ja mukavaa yhdessä Parker L90 venttiilipöydän kanssa. Kuormaimen kaikkien liikenopeuksien pikasäätö tekee kuormaimesta jokaiselle työmaalle sopivan.

C-SARJAN ASIAKASEDUT:

• C-sarja tarjoaa teho-paino suhteeltaan erinomaiset kuormaimet.
• Ominaisuuksiltaan, nostotehoiltaan ja mittasuhteiltaan soveltuvat hyvin traktorikäyttöön yhdessä JAKE-sovitteiden kanssa.
• Soveltuu erinomaisesti myös hakkuukäyttöön.
• Huolella suunniteltu motoletkutus on helppo irrottaa – lisää monikäyttöisyyttä.
• Siirtyminen hakkuutyöstä puutavaran ajoon sujuu nopeasti kouranvaihtovalmiuden ansiosta.
• Soveltuu erinomaisesti myös hakkurin syöttöön.
• 2-suuntainen Nisula jarruriipuke + puominpää tekee työnteosta tarkempaa – enemmän tehokkuutta ja tarkkuutta. Myös kuormaimen ulottuvuus kasvaa 20cm
• Nisula Syncro toiminto tuo liikeratakuormaimen ominaisuudet pystytolppaiseen kuormaimeen – lisää tuottavuutta ja käyttömukavuutta.
• Integroidut LED –valot taittopuomissa helpottavat työntekoa pimeässä.
• Valittavissa haluamallasi RAL-värillä (lisävaruste).

Tekniset tiedot

Nostomomentti (brutto), kNm 82
Maksimi ulottuvuus, m 8,8
Kääntövoima (netto), kNm 20
Kuivapaino, kg 1170

Yksityiskohtia, jotka tekevät nosturin valinnasta helppoa

1

Parker L90 venttiilipöytä on sijoitettu traktoriasennuksissa pystypilarin taakse, jolloin letkutuksesta saadaan toimiva. Pyörivät liittimet pitävät huolen siitä, että letkunippu kääntyy nätisti pystypilarin ympärille kun kuormain käännetään eteen kuljetusasentoon. Muissa asennuksissa venttiilipöytä sijoitetaan käyttötarkoituksen mukaan.

2

Lukittavat pikaliittimet suojakannen alla (C45 ja C60) tekevät hakkuupään ja motoletkutuksen irrotuksesta helppoa. Motoletkut kulkevat taittopuomin alla, jossa ne ovat parhaiten suojassa. Letkutelineet ovat helppo irrottaa.

3

Nisulan 2-suuntainen jarruriipuke lisää kuormaimen ulottuvuutta 20 cm. Lähes huoltovapaassa riipukkeessa jarruvoima on helposti säädettävissä.

4

Kouranvaihto sujuu helposti adapterilaipasta.

5

Ledivalot antavat hakkuupäälle hyvin valoa. Nosturin liikekohtaiset säädöt on mahdollista tehdä ohjausjärjestelmän näytön kautta.

6

Nosturin liikekohtaiset säädöt tehdään asennusvaiheessa. Jos kone varustettu hakkuupäällä ja NCU3LITE, NCU3 tai NCU3X ohjausjärjestelmällä, voidaan kaikki nosturin säädöt suorittaa myös mittalaitteen näytön kautta. Nosturin nopeuden pikasäätö mahdollistaa koko kuormaimen nopeuden muuttamisen välillä 50-100%.

7

Patentoidussa EPSCOPE – jatkopuomissa kaikki letkut kulkevat puomiston sisällä omalla uralla, joten oksat eivät pääse vaurioittamaan letkuja. Rakenne on kompakti ja selkeä. EPSCOPE jatkopuomi on huoltovapaa.

8

Kaikki laakerit on varustettu korkealaatuisilla pronssi puslilla. Voitelukanavat takaavat optimaalisen rasvan jakelun, vaikka nivel rasvattaisiin kuormitettunakin. Pitkä kestoikä on taattu!