Nisula 155E

KEVYT ENERGIAKOURA

 

155E on päivitetty malli suuren suosion saavuttaneesta 150E:stä. 155E:ssä leukojen muotoilua ja terää on parannettu paremman katkaisutehon saamiseksi. Myös kouran väritys on uudistunut. Säädettävän lohkon ansiosta tiltin toiminto on helppo säätää eri painetasoille sopivaksi. 155E on kustannustehokas valinta energiapuun korjuuseen. Kahden piikkimallisen leuan ansiosta kaikki katkaistavat puut menevät varmasti terälle ja katkeavat. Kuormatessa koura painuu erityisen hyvin energiapuukasoihin. 155E on erinomainen myös hakkurin syötössä, koska piikkimallisten leukojen ansiosta mukaan ei lähde kiviä tai maata ja niput ovat monille hakkureille sopivan kokoisia.

Erikseen myytävien adapterisarjojen avulla koura on sovitettavissa helposti lähes kaikkien puutavarakourien tilalle. Erillisiä ohjausjärjestelmiä tai lisäletkuja ei tarvita lainkaan.

KÄYTTÖKOHTEET:

Energiapuun korjuuseen
Pellon pientareiden ja metsäautoteiden reunojen siistimiseen
Harvennusmetsien perkaamiseen
Sähkölinjojen reunuksien siistimiseen
Puistometsien hoitoon, pihapuiden poistoon

SOPIVA PERUSKONE:

maataloustraktori
kaivinkone, 3-5 t

Tekniset tiedot

Paino, kg 115
Kouran avauma, mm 650
Leveys, mm (auki/kiinni) 840/600
Korkeus, mm (auki/kiinni) 900/580
Korkeus kaatoasennossa, mm 380
Kertakatkaisu Ø, mm (1 runko) 120-150
Työpaine, bar 175-210
Öljyntarve, l/min 25+

E-sarjan energiakourien toimintaperiaate

1

Katkaisuterä kiinnitettynä voidaan suorittaa pienpuun kaato ja nippujen järjestely maahan. Myös kaato ja kuormaus suoraan kuormatilaan onnistuvat mainiosti.

2

Katkaisuterä irrotettuna ja kaatosanka mekaanisesti lukittuna kouraa voidaan käyttää normaalin kuormauskouran tavoin energiapuun tai muun puutavaran kuormaamiseen.

Tuotevideo