Kaivinkoneen metsävarustelu

Kaivinkone on edelleen maailman yksi yleisimmistä alustoista hakkuupäälle. Nisula -hakkuupäitä on vuosien saatossa asennettu ympäri maailmaa 5-18 tn kaivinkoneisiin. Meiltä löydät valmiit kokonaisuudet hakkuukäyttöön kaivinkoneen ympärille. Hakkuupään lisäksi tarjoamme ohjausjärjestelmän asiakkaan tarpeen mukaan, tarvittavat ohjausnäppäimet hakkuupäälle sekä tarvittavat johtosarjat. Uusi Nisula SB ja XB -lisäpuomimallisto tarjoaa tarvittaessa lisää ulottuvuutta hakkuutyöhön.

KAIVINKONEEN KOKOLUOKKA

Nisula 325H soveltuu hyvin pieniin kaivinkoneisiin. Vaadittava minimi öljyntarve hakkuupäälle on 90 l/min. Suositeltava öljyntarve on 120 l/min. Tarjoamme hakkuupään lisäksi sopivan ohjausjärjestelmän asiakastarpeen mukaan sekä tarvittavat lisänäppäimet ja johtosarjat. Meiltä saat myös hakkuukäyttöön suunnitellut 2-suuntaiset jarruriipukkeet, jotka tehostavat työntekoa.

Uusi pikakiinnitteinen Nisula SB7 -puomi tarjoaa lisäulottuvuutta hakkuille. Tämä puomi on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 325H -hakkuupään kanssa. Puomin kantapäällä on helppo auttaa konetta liikkumaan vaativissa maastoissa. Puomi varustellaan Nisulan 2-suuntaisella jarruriipukkeella sekä asiakkaan toivomalla kiinnikkeellä.

Nisula 425-sarja soveltuu erinomaisesti yli 8 tonnisiin kaivinkoneisiin. Vaadittava minimi öljyntarve kouralle on 120 l/min. Suositeltava öljyntarve on 150 l/min. Tarjoamme hakkuupään lisäksi sopivan ohjausjärjestelmän asiakastarpeen mukaan sekä tarvittavat lisänäppäimet ja johtosarjat. Meiltä saat myös hakkuukäyttöön suunnitellut 2-suuntaiset jarruriipukkeet, jotka tehostavat työntekoa.

Uusi pikakiinnitteinen Nisula SB13 -puomi tarjoaa lisäulottuvuutta hakkuille. Tämä puomi on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 425-sarjan hakkuupään kanssa. Puomin kantapäällä on helppo auttaa konetta liikkumaan vaativissa maastoissa. Puomi varustellaan Nisulan 2-suuntaisella jarruriipukkeella sekä asiakkaan toivomalla kiinnikkeellä.

Nisula 500-sarja soveltuu kevyen painon ansiosta erinomaisesti 12-14 tonnisiin kaivinkoneisiin. Vaadittava minimi öljyntarve kouralle on 140 l/min. Suositeltava öljyntarve on 180 l/min. Tarjoamme hakkuupään lisäksi sopivan ohjausjärjestelmän asiakastarpeen mukaan sekä tarvittavat lisänäppäimet ja johtosarjat. Meiltä saat myös hakkuukäyttöön suunnitellut 2-suuntaiset jarruriipukkeet, jotka tehostavat työntekoa.

Uusi pikakiinnitteinen Nisula SB13 -puomi tarjoaa lisäulottuvuutta hakkuille. Tämä puomi on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 500-sarjan hakkuupään kanssa. Puomin kantapäällä on helppo auttaa konetta liikkumaan vaativissa maastoissa. Puomi varustellaan Nisulan 2-suuntaisella jarruriipukkeella sekä asiakkaan toivomalla kiinnikkeellä.

Uusi Nisula 555-sarja on oikea valinta hakkuupääksi harvennuksille ja pienirunkoisille päätehakkuille. Koura soveltuu erinomaisesti 14-18 tonnisiin kaivinkoneisiin. Vaadittava minimi öljyntarve kouralle on 150 l/min. Suositeltava öljyntarve on 200 l/min. Tarjoamme hakkuupään lisäksi, asiakastarpeen mukaan, sopivan ohjausjärjestelmän sekä tarvittavat lisänäppäimet ja johtosarjat. Meiltä saat myös hakkuukäyttöön suunnitellut 2-suuntaiset jarruriipukkeet, jotka tehostavat työntekoa.

Uusi pikakiinnitteinen Nisula SB20 -puomi tarjoaa lisäulottuvuutta hakkuille. Tämä puomi on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 555-sarjan hakkuupään kanssa. Puomin kantapäällä on helppo auttaa konetta liikkumaan vaativissa maastoissa. Puomi varustellaan Nisulan 2-suuntaisella jarruriipukkeella sekä asiakkaan toivomalla kiinnikkeellä.

Vaihtoehtona tarjoamme myös Nisula XB20 -lisäpuomia, joka on varustettu hydraulisella jatkeella. XB20 asennettaan kaivuupuomin yläpuolelle, suoraan tappeihin kiinni ilman pikakiinnikettä.

Uusi Nisula 755X on mitä parhain valinta yli 18 tonnin kaivinkoneisiin. Laadukkaista materiaaleista valmistettu 755X erityisesti kaivinkonekäyttöön. Hakkuupää on varustettu neljällä vetomoottorilla ja kolmella vetorullalla. Vaadittava minimi öljyntarve kouralle on 200 l/min. Suositeltava öljyntarve on 280 l/min. Tarjoamme hakkuupään lisäksi, asiakastarpeen mukaan, sopivan ohjausjärjestelmän sekä tarvittavat lisänäppäimet ja johtosarjat. Meiltä saat myös hakkuukäyttöön suunnitellut 2-suuntaiset jarruriipukkeet, jotka tehostavat työntekoa.

Uusi pikakiinnitteinen Nisula SB20 -puomi tarjoaa lisäulottuvuutta hakkuille. Tämä puomi on suunniteltu toimimaan yhdessä Nisula 755X -hakkuupään kanssa. Puomin kantapäällä on helppo auttaa konetta liikkumaan vaativissa maastoissa. Puomi varustellaan Nisulan 2-suuntaisella jarruriipukkeella sekä asiakkaan toivomalla kiinnikkeellä.

Hakkuupäät ja kourat kaivinkoneisiin

Nisulan hakkuupäät soveltuvat ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti kaivinkoneeseen. Jokaiselle Nisula hakkuupäälle on ominaista vahva runko, selkeä rakenne, huoltoystävällisyys, sekä laadukkaat materiaalit ja komponentit.

KAIVINKONEEN LISÄPUOMIT

Nisula ohjausjärjestelmät

Nisula NCU3 / NCU3i

Nisula NCU3 – mittalaite 5,4” näytöllä on rakennettu neljän vuosikymmenen tuoman kokemuksen pohjalta. Uusi elektroniikka sukupolvi on tuonut järjestelmään lisää laskentatehoa, NCU3 ohjaa hakkuupäätä tarkasti. Valikkorakenne on tehty yksinkertaiseksi käyttää, jotta jokainen kuljettajan tarvitsema asetus on helppo löytää.

Hydrauliikan ohjaus on viety uudelle tasolle, jonka ansiosta mitalle ajetaan nopeasti ja tarkasti. Tarkkuus on hyvä kaikissa olosuhteissa. Anturisähköt ovat erillisen sulakkeen takana, jolloin mahdolliset anturivauriot vähenevät huomattavasti. NCU3i -malli on varustettu 7” värinäytöllä. Prioriteetti apteeraus tekee työnteosta helpompaa.

Nisula NCU3X

NCU3X on varustettu isommalla 12,1” kosketusnäytöllä. X-malli pitää sisällään arvo –ja jakauma-apteerauksen sekä tiedonsiirtovalmiuden. Jakauma- ja arvoapteeraus on uuden elektroniikkasukupolven ja kasvaneen laskentatehon ansiosta tarkka. Myös uusi kehittynyt algoritmi maksimoi tuotoksen.

Karttaohjelmien lukuun ja tiedonsiirtoon käytettävä PC on erillisenä toteutuksena, jolloin sulautettu ratkaisu takaa luotettavuuden. Mahdolliset Windows/PC-ongelmat ei seisauta hakkuuta. PC:n laskentateho ei vaikuta mitenkään hakkuuseen, joten metsäyhtiön ohjelmistot karttoineen saavat olla raskaitakin.

Aineistot ja media

Volvo -esite
Volvo ECR145E -metsäkaivinkoneen esittely
Kobelco SK55 + Nisula 325H
Volvo ECR88 + Nisula 425C
Hyundai 140 + Nisula 500H
Hyundai 140 + Nisula 555H
Volvo ECR145EL + Nisula 555H
Kuvapankki